Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Policajac porijeklom iz Zvornika bivšu ubio nasred ulice, pa sebi pucao u srce

ubistvo_zemun_polje

Saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49), ubio je svoju bivšu djevojku Miroslavu Stojaković (46) pucnjem iz pištolja u glavu nasred ulice u Zemun Polju, a zatim počinio samoubistvo.

Monstruozno ubistvo dogodilo se juče u 12.30 u Ulici Elija Fincija ispred broja 1a. Jovanović je bivšoj djevojci pucao u glavu na ulici i pobjegao sa mjesta zločina ka obližnjoj fabrici gdje je 15 minuta kasnije pucao sebi u srce i preminuo, piše Blic.rs.

Kako “Blic” saznaje, ubistvu i samoubistvu prethodila je dugogodišnja tortura koju je nesretna žena trpila od svog tadašnjeg dečka.

– Mira je bila veoma dobra žena, a njen dečko policajac redovno ju je maltretirao. Bili su u vezi godinama, a posljednjih mjeseci njihov odnos bio je buran. On joj je pretio, uijhodio je, bili su čak i na sudu zbog pakla koji je proživljavala sa njim. Često nam je govorila: “Ubiće me jednog dana” i eto, na kraju su se njena strahovanja obistinila – pričaju komšije ubijene žene koja je živjela na drugom kraju Zemun Polja od mjesta gdje ju je Jovanović ubio.

Kako pričaju poznanici, Miroslava je živjela sama od kada se njena ćerka Maja odselila u London.

– Kćerka Maja je baš nedavno bila ovdje. Prije tri dana kod Miroslave u posjeti bila je njena majka koja živi u Hrvatskoj i koja je također Miri pomagala novčano – pričaju komšije.

Ubica Miloš Jovanović živio je na Bežanijskoj kosi, a porijeklom je iz Zvornika. Kako su za “Blic” rekli njegovi poznanici, Jovanović je bio veoma problematičan.

– Vozio je motor i svi smo ga zvali Svinjski. Stalno je pravio probleme, a mislim čak da je bio i suspendovan na poslu – priča poznanik ubice.

On dodaje da je Jovanović otac troje djece, a ni on, kao ni Miroslava, nisu bili razvedeni od svojih prethodnih partnera.

Miroslava 27. žena ubijena ove godine

Ubistvo u Zemun Polju jedno je u nizu u kojima su motiv emotivni odnosi. Kako je nedavno izjavio ministar policije Nebojša Stefanović, ove godine je u okviru porodice i partnerskih odnosa ubijeno 26 žena. Žrtva iz Zemun Polja tako je 27. ubijena žena koja je glavom platila emotivne odnose.