Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pronađeno tijelo dvogodišnjeg dječaka kojega je ubio aligator

aligator djecak

Policija je u srijedu pronašla tijelo dvogodišnjaka kojega je za vrijeme posjete Disney Worldu u Orlandu napao aligator i odvukao u vodu pred očima njegove porodice, javio je CNN.

Dječaka je u utorak navečer, dok se igrao na rubu jezera, napao aligator i odvukao u vodu uprkos pokušajima njegovih roditelja da ga spase. Procjenjuje se da je aligator bio dug od 1,2 do dva metra.

Ranije su pripadnici službi za nadzor divljih životinja uhvatili i ubili pet aligatora u laguni ali pokazalo da se da ti aligatori nisu napali dječaka.

Agencija Dpa je izvijestila da je dječakovo tijelo nađeno cijelo u blizini mjesta napada, što je šerifa Orange Countyja Jerryja Demingsa navelo na zaključak da je dječak utopljen.

https://www.youtube.com/watch?v=GBDRqClbp2o

“Za mene nema sumnje da je aligator dječaka utopio”, izjavio je Demings.

Spasilačke grupe su od utorka navečer pretraživale umjetno jezero Seven Seas Lagoon, duboko do četiri metra, a odmaralište je zatvorilo svoje plaže i marine.

U potrazi, u kojoj su korišteni i sonari, sudjelovalo je oko 60 policajaca i stručnjaka za divlje za životinje, hellikopteri i ronioci.

Grand Floridian je luksuzni resort u vlasništvu Disneya i nalazi se blizu tematskog parka Magic Kingdom.

Aligatori žive širom Floride i važan su dio ekosustava bara, močvara, rijeka i jezera. Od 1948 ti su gmazovi u toj američkoj saveznoj državi ubili 48 ljudi, kažu stručnjaci.