Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Razbila političaru šoferšajbnu jer joj je njegov tjelohranitelj namignuo

indija-zena111

Jedna Indijka se jako naljutila nakon što joj je namignuo tjelohranitelj od političara, te je u naletu bijesa skočila na automobil i razbila šoferšajbnu sa zastavom od stranke.

Dramatični video pokazuje 23-godišnjakinju kako se penje na Mercedes stranačkog vođe, tako da je izazvala zastoj u prometu.

Dok je stajala na haubi, zastavom je više puta udarila po šoferšajbni dok je nije razbila, pri tome zahtijevajući da se reagira na optužbe za seksualno uznemiravanje.

indijka

Haos je nastao kada je mladoj ženi namignuo tjelohranitelj dok je na skuteru prolazila pred konvoja u indijskom gradu Agri.

Nakon što se popela na auto zahtijevala je od političara Abhinava Sharme i njegovog tjelohranitelja da se suoče s njom. Međutim, Sharma je ostao u svom autu, a nekoliko tjelohranitelja je izašlo pred nju.

Neki svjedoci događaja tvrde da joj je jedan od muškaraca uzeo mobitel i bacio ga na asfalt nakon što je slikala tjelohranitelja. Na lice mjesta je ubrzo došla i policija, ali žena nije htjela da ode dok joj se ne nadoknadi šteta za razbijeni telefon.

Nakon pola sata rasprave dali su joj oko 65 funti za slomljeni telefon, a Sharma se odbio izviniti za događaj, tvrdeći da njegov čovjek nije namignuo mladoj ženi.

https://www.youtube.com/watch?v=ss0qrMXvsOc