Ribari u Srbiji izvukli tijelo muškarca vezanog sajlom

bezivotno tijelo – srbija
FOTO: Blic

Ribari koji pecaju na rijeci Tisi, u blizini Novog Kneževca u Srbiji, prije nekoliko dana ostali su u šoku kada su iz rijeke slučajno izvadili tijelo muškarca. Odmah su pozvali policiju, a onda ostali u još većem čudu jer je tijelo bilo obmotano sajlom sa kojih su visile cigle, a nesrećni muškarac je na glavi imao prostrelnu ranu od metka.

Međutim, da situacija bude još bizarnija, kako “Blic” saznaje, rezultati obdukcije nesrećnog muškarca pokazuju da se on najvjerovatnije sam ubio hicem iz pištolja.

Identitet muškarca za sada još nije utvrđen, jer se čeka analiza DNK, ali svi dokazi ukazuje da je u pitanju D. L. (50) iz Novog Kneževca, čiji nestanak je prijavila sestra.

Sumnju da muškarac čije je tijelo nađeno kako pluta po Tisi nije oduzeo život sebi, već da ga je neko ubio, unijelo je to što je oko njegovih grudi bila sajla, a na nju zakačene četiri cigle.

Međutim, pretpostavka je da je muškarac na taj način želio da se “osigura”, i da nakon pucanja u glavu, njegovo tijelo niko neće moći tako lako da izvuče iz vode.

Nesrećni čovjek inače, bio je potpuno obučen, na sebi je imao farmerice, dukserice, jaknu i patike, a u njegovom džepu pronađen je i jedan metak. Pištolj iz koga je, kako se sumnja, pucao sebi u glavi, nije nađen ali se vjeruje da je negdje u vodi.