saobraćajna nesreća

Škodom sletjeli s puta u Srbiji, troje poginulih

FOTO: Novosti.rs

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač „škode rapid“ beogradske registracije, u kojoj su se osim njega nalazile tri putnice, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sletio s puta i potom snažno udario u drvo

Tri osobe su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas po podne, oko 16 sati, dogodila u mestu Šiljati kamen, na novom lokalnom putu Goč-Vrnjačka Banja u Srbiji, dok se ljekari Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu bore za život jedne povrijeđene putnice.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač „škode rapid“ beogradske registracije, u kojoj su se osim njega nalazile tri putnice, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sletio s puta i potom snažno udario u drvo.

Tom prilikom, od siline udarca, na mjestu udesa poginula je jedna žena, dok je druga putnica podlegla povredama na putu za kraljevačku opštu bolnicu. U međuvremenu je, kako saznaju Novosti.rs, u bolnici od zadobijenih povreda preminuo i šezdesetdvogodišnji vozač automobila.

U evakuaciji povrijeđenih iz smrskane „škode“ učestvovali su pripadnici Vatrogasno-spasilačkog odjeljenja Vrnjačka Banja i Vatrogasno-spasilačke čete Kraljevo koji su, nakon intervencije, ozlijeđena lica predali ekipi hitne pomoći.