Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slovenski policajac na FB: Bacali su djecu pod naše noge!

izbjeglice slovenija2

Jedan slovenski policajac koji se na Facebooku predstavlja pod imenom Trajče Velički svojim statusima o izbjegličkoj krizi je podigao mnogo prašine u javnosti.

U prvom statusu kazao je kako nakon odrađene smjene od osam sati opet mora na granicu radi izbjegličke krize i sve to za samo 950 eura plate.

untitled

 

Svojom sljedećom objavom podigao je još više prašine.

“Za sve pametnjakoviće, i one koji se naslađuju mojim jučerašnjim postom. Radio sam 27 sati i nisam jedini, takvih nas je 50 posto. Zato vjerujte jednu stvar. Nemate pojma ni blage veze o čemu govorite i kakvo je stanje. Ne kažem da ‘izbjeglice’ nisu jadni itd. Ali stajao u prvom redu u Rigoncama, i kad vidiš što rade, kako se uznemire da bi probili policijski koridor silom, kako bacaju djecu pred naše noge da bi to iskoristili, kako izvikuju parole, i o IS-u, i to sve na njihovom jeziku.

Onda razni aktivisti hrvatski i slovenski, kritiziraju nas, drže za fašiste. Bez riječi sam. I to novinari ne pišu, oni vam pričaju i predstavljaju druge priče, inače bi tamo bili bezveze. Kad su ‘izbjeglice’ u akciji kamere, fotoaparati i telefoni su ugašeni, kad se policija odluči nešto napraviti, žari se sve do Zagreba. Glede suzavca jučer, reći ću samo ovo. Osudili su policajce, koji ni sami nisu imali maske, a što ako je to bio netko od aktivista koji su htjeli pokazati kako su jadni, što ćemo s njima???? Poslije se aktivisti deru kako nas oni plaćaju i ne znam što, a svi besposleni i na socijali itd. Nije jučer puno nedostajalo da probiju koridor, pa bi nastalo sranje.

Za sve koji mislite ovdje bletetati, nemojte, radije nam uputite koju toplu riječ, jer ćete nam jednom biti zahvalni. Naše vodstvo, vlada itd. nije, i nikad nije ni bilo. Govori se da smo spremni hahahhahah, pa Austrijanci su svemirski pripremljeni, idite pogledati u Spielfeld koliko je tamo vojske, kakav centar su postavili”, stoji u objavi koja je podijeljena gotovo 3.000 puta.

untitled2