Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Stigli nalazi obdukcije: Dječak Stefan Ilić utopio se nesretnim slučajem

16/06/2015

Rezultati istrage nakon obdukcije pokazali su da se Stefan Ilić (12) utopio nesretnim slučajem u kanalu rijeke Karaš, saznaje Blic.

Time je isključena svaka mogućnost da je dečaka neko gurnuo u rijeku, ili udavio.

Povrede koje su otkrivene na njegovom tijelu nastale su najvjerovatnije od podvodnog granja i priobalnog šiblja u momentu utapanja.

Dječak Stefan Ilić (12), za kojim je policija tragala prethodna tri dana prije nego što je njegovo beživotno tijelo prinađeno u rijeci Karaš, bit će sahranjen danas. Dječak će biti sahranjen na seoskom groblju u Banatskoj Subotici, selu u kom je sa roditeljima, sestrama i braćom proveo posljednjih godinu dana. Roditeljima će tijelo nesretnog dječaka biti dopremljeno oko četiri sata.

Tada je policija, po prijavi o otmici, počela da traga za crnim “fiat puntom” i otmičarima koji su zgrabili dječaka i strpali ga u automobil.

Ipak, nakon što je Stefanovo tijelo pronađeno, njegov mlađi brat, očevidac navodne otmice, priznao je policiji da je izmislio priču o kidnapovanju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.