Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

likvidacija u beogradu

“Strahovao je za život”: Sigurnosne kamere snimile ubistvo mladića u Srbiji

Aleksandar-Šarac-1

U međuvremenu isplivali su snimci koje je zabilježila sigurnosna kamera kobnog dana na Novom Beogradu

Aleksandar Šarac (35), koji je u subotu, 17. oktobra, izrešetan u garaži na Ušću na Novom Beogradu podlegao je povredama devet dana kasnije u bolnici, a od Lazara I. osumnjičenog da je ispalio smrtonosne hice ni traga ni glasa gotovo mjesec dana kasnije.

U međuvremenu isplivali su snimci koje je zabilježila sigurnosna kamera kobnog dana na Novom Beogradu.

Aleksandar Šarac je, po svemu sudeći, odranije znao da je na meti napadača, a na to ukazuje činjenica da je uvijek nosio pancir i da je izbjegavao da se sa prijateljima viđa na skrovitim mjestima.

– Nosio je pancir, vozio se u blindiranom “mercedesu”, tačnije imao je šofera. Sve to ukazuje da je strahovao za život. A sa prijateljima se viđao u kafićima unutar tržnih centara. Vjerovatno mu je i to bila jedna od mjera predostrožnosti. U tržnim centrima ima dosta ljudi, “pokriveni” su video-nadzorom. Vjerovatno ih je zbog svega toga smatrao bezbjednijim mjestima od običnih kafića, restoran u gradu. U tim kriminalnim obračunima. mali broj egzekutora bi se usuduo da puca u metu naočigled desetine kamera i stotine ljudi – saznaje Blic od izvora upoznat sa istagom.

Prilikom bjekstva ispao mu je pištolj koji je policija našla. Iako je na pištolju bio istrugan serijski broj, osumnjičeni je ubrzo identifikovan.

Za Lazarom I. se traga, ali za sada nije poznato da li je napustio Srbiju poslije zločina i da li je uopšte živ.