kod karlovca

Težak sudar tri vozila na autocesti u Hrvatskoj, jedna osoba poginula, sedam povrijeđeno

p1

Na autocesti A-1 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri automobila vozila, slovenskih, slovačkih i srbijanskih nacionalnih oznaka

U saobraćajnoj nesreći na autocesti kod čvora Novigrad na Dobri danas oko 10.30 sati smrtno stradala jedna osoba, a sedmero je ozlijeđenih prevezeno u bolnicu, saznaje Hina od karlovačke policije i u Zavoda za hitnu medicinu.

Na autocesti A-1, kod čvora Novigrad na Dobri u smjeru Zagreba dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri automobila vozila, slovenskih, slovačkih i srbijanskih nacionalnih oznaka.

Prema informaciji ravnatelja županijskog Zavoda za hitnu medicinu Perice Vucelića, nekoliko je timova Hitne zbrinulo i karlovačku Opću bolnicu dovezlo sedam ozlijeđenih osoba, a karakterizacija njihovih ozljeda znat će se nakon medicinske obrade.

Foto: Screenshot/Index.hr

Slijedi uviđaj na mjestu prometne nesreće, a promet autocestom u smjeru Zagreba je obustavljen, te se na čvoru Novigrad na Dobri preusmjerava na cestu D-6 Netretić-Karlovac-Zagreb.

Hak javlja da je zbog prometne nesreće na 51. km (kod čvora Novigrad) u smjeru Zagreba promet u prekidu. U oba smjera vozi se u kolonama, uz zastoje, a u smjeru Zagreba kolona je 10 kilometara.