Globus

Tomislav je oteo i brutalno pretukao bivšu partnericu

14/03/2019

Nasilnik iz Zagreba je zaradio tri kaznene prijave - za protupravno oduzimanje slobode, nanošenje teških ozljeda i prijetnje smrću

Stari policijski znanac Tomislav A. Z. (48), s više od 250 kaznenih prijava, ponovno je završio iza zatvorskih rešetaka jer je na Dan žena bivšoj partnerici slomio nos.

Nasilnik iz Zagreba je zaradio tri kaznene prijave – za protupravno oduzimanje slobode, nanošenje teških ozljeda i prijetnje smrću.

Bilo je oko 20 sati kada je vršnjakinju s kojom se neko vrijeme ranije viđao odlučio zaskočiti dok mu je na snazi bila mjera zabrane približavanja. Prišao joj je dok je išla prema svom autu parkiranom u Novom Zagrebu.

– Daj ključeve i sjedi na suvozačevo sjedište – zapovjedio je prestravljenoj ženi Tomislav A. Z., uputivši joj pritom niz prijetnji smrću bude li mu kontrirala i ako ga ne posluša.

U strahu za život, s obzirom na ranije loše iskustvo s njim zbog kojega ga je već prijavljivala policiji pa mu je izrečena zabrana približavanja i uspostavljanja ikakvog kontakta s njom, žena mu je dala ključeve auta i sjela na mjesto suvozača.

Ni u vožnji nesretna žena nije imala mira jer joj je prijetio smrću. U jednom trenutku ju je više puta šakom i laktom udario u glavu, a ograničio joj je i slobodu kretanja, piše Jutanji list.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.