Globus

Hrvatska

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo 44-godišnji državljanin BiH

01/02/2021
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Prednjim dijelom vozila naletio je na stražnji dio teretnog automobila marke Daimler Unimog

Jedna je osoba poginula u naletu osobnog automobila na ralicu u ranim jutarnjim satima na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Kosnica i Jakuševec, doznaje se jutros u PU zagrebačkoj.

“Danas, 1. feburara oko 5.15 sati na autocesti A3, 44-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao je automobilom marke VW Passat slovenskih nacionalnih oznaka, a kretao se lijevom prometnom trakom sjevernog kolnika autoceste A3 (dionica prometni čvor Kosnica – Buzin) u smjeru zapada. Dolaskom do 31. km + 400 m nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju ceste,  vidljivosti te situaciji u prometu.

Tada je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio teretnog automobila marke Daimler Unimog zagrebačkih registarskih oznaka kojom je upravljao 41-godišnjak, a kretao se istom trakom istog u istom smjeru, a u trenutku prometne nesreće zadržavao je smjer kretanja te su na vozilu bila upaljena žuta rotacijska svijetla. U nesreći smrtno je stradao vozač iz automobila, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu”, objavila je policija.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.