Globus

Beograd

Ubijen sin poznatog kriminalca: Sačekali ga da izađe iz auta, tijelo pronađeno u lokvi krvi

30/01/2021

Ubica je navodno sačekao žrtvu da parkira automobil i krene pješke, da bi potom ispalio nekoliko metaka u njega

Mladić čije je tijelo rano jutros pronađeno u Borskoj ulici na Miljakovcu, u Beogradu, je sin Zorana Uskokovića Skoleta, objavili su srbijanski mediji.

Tijelo muškarca (22) koji je ubijen rano jutros na Miljakovcu pronađeno je u lokvi krvi kod magacina jednog supermarketa u Borskoj ulici.

Kako se nezvanično saznaje na licu mjesta, ubica je navodno sačekao žrtvu da parkira automobil i krene pješke, da bi potom ispalio nekoliko metaka u njega.

Tijelo muškarca pronašli su rano jutros, oko pola šest, radnici pekare koja dostavlja hljeb supermarketu i radnici tog marketa koji su došli do rampe da preuzmu robu.

Podsjetimo, Uskoković je ubijen 27. aprila 2000. u vatrenom okršaju u beogradskom naselju Vidikovac. Sa njim je poginuo i njegov tjelohranitelj, policajac Miloš Stevanović. Likvidaciji je prethodila jurnjava automobilima, a na njihov automobil pucano je iz audija u pokretu, piše Blic.

Ispaljena je kiša metaka iz kalašnjikova i pištolja i pravo je čudo da niko od prolaznika nije stradao u unakrsnoj vatri pošto se sve odigravalo oko 16 sati.

Napadači su, pošto su likvidirali Uskokovića i tjelohranitelja, pobjegli i kasnije je pronađeno zapaljeno vozilo iz kog je pucano.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.