Predsjednik Srbije

Vučić: Ne plašim se sile batinaša, mogu samo život da izgubim

vucic777

On je rekao da su Dragan Đilas i Vuk Jeremić opljačkali Srbiju, dok je lidera Dveri Boška Obradovića nazvao sitnim fašistom

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da država neće dozvoliti da bilo ko bude ugrožen nasiljem i da će odgovarati svi koji u tome učestvuju.

Povodom uhapada članova opozicije i dijela učesnika protesta “Jedan od pet miliona” u zgradu RTS-a, Vučić je rekao da je nasilju došao kraj i da nikada neće dozvoliti da manjina upravlja Srbijom jer je nasilna.

“Oni koji misle da fizičkim napadima na ljude mogu da ostvare političke rezultate, grdno se varaju”, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u zgradi Predsjedništva u Beogradu.

Vučić je rekao da se ne plaši sile batinaša, jer je njegov posao da brani Srbiju od siledžija i batinaša.

“Mislili su da neću smjeti da dođem ovde. Ja nemam strah. Mogu da izgubim samo život. Nastaviću da se borim sa Srbiju, od toga nema ništa preče”, rekao je Vučić.

On je rekao da je apsolutno jasno da oni koji su sinoć upali u zgradu RTS imaju podršku Prištine, čiji su mediji objavili da je Dragan Đilas sinoć pretučen iako je samo on tukao.

Vučić je naveo da je mislio da se Ramuš Haradinaj šali kada je rekao da će ga skinuti sa vlasti.

On je rekao da su Dragan Đilas i Vuk Jeremić opljačkali Srbiju, dok je lidera Dveri Boška Obradovića nazvao sitnim fašistom.

“Naišli su na tvrd orah, naišli su na nekoga ko ih se ne plaši… Meta im je taj koji im u lice kaže šta su sve opljačkali”, rekao je Vučić.

Vučić je istakao da je ovom konferencijom za novinare želio da pokaže da ne smije da postoji strah od batinaša.

On je zamolio pristojne ljude da ne učestvuju u nasilju, jer će svi koji su sinoć učestvovali u nasilju odgovarati pred zakonom.

Vučić je izrazio bojazan da ovakvo nešto šalje pogrešnu sliku u svijet, ali da je ponosan na policajce.