Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ženu izvuki iz stana i tukli je do smrti (VIDEO)

zena

Grupa nasilnika nasmrt je pretukla četrdesetvogodišnju Dandru dos Santos, u brazilskom Fortalezeu.

Nasilnici su transrodnu ženu izvukli iz njenog doma, najprije je brutalno pretukli, a potom odveli do obližnje uličicu gdje su je usmrtili.

Na internetu se pojavio snimak brutalnog ubistva, na kome se vidi kako muškarci udaraju Dandru nogama, cipelama i komadima drveta ispred mještana Fortalezea u Brazilu.

Na videu se može čuti očajna žena kako uzaludno moli nasilnike za svoj život.

Napadači nisu slušali jauke nesrećne žene, pa su je samo podigli sa tla i stavili u kolica u kojima su je odvezli u obližnju uličicu u kojoj su je pretukli na smrt.

Osim toga, čuje se i smijeh nasilnika dok premlađuju Dandru. Snimak je objavila brazilska policija kako bi se lakše identifikovale ubice.

Inspektor koji istražuje ubistvo izjavio je za brazilske medije da je zahvaljujući snimku identifikovano šest napadača.

“Snimak je najprije kružio u LGBT grupama, što je pomoglo tom procesu. Policija je objavila javno snimak i tako smo došli do kuće dvojice identifikovanih, ali oni su pobjegli. Istraga je već poodmakla”, rekao je inspektor i obećao da će ubice biti uhapšene.

Ubistvo se prema pisanju Daily Maila dogodilo 15. februara, a to vlasti su a to vlasti su osudile nasilje i izrazile žaljenje zbog smrti žene.

https://www.youtube.com/watch?v=wQpXlRoHDCg