Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nastavljena potraga

Kako je moguće da Dankino tijelo još nije pronađeno, a ubice priznale zločin?

Foto: Pixsell/Društvene mreže

Policija sumnja da je tijelo jedan od osumnjičenih naknadno prebacio na drugu lokaciju

Srbijanska policija i istražitelji ni tri tjedna nakon nestanka i ubojstva dvogodišnje djevojčice Danke Ilić ne uspijevaju od dvojice uhapšenih ubojica doznati ni na terenu otkriti gdje su sakrili njezino tijelo.

Nestanak djevojčice prijavljen je 26. marta, a ispostavilo se da je bila žrtva saobraćajne nesreće, ali i monstruoznog zločina dvojice počinitelja koji su njezino tijelo prvo bacili na divlju deponiju.

Sumnja se da je tijelo prebačeno na drugu lokaciju

Policija sumnja da je tijelo jedan od osumnjičenih naknadno prebacio na drugu lokaciju.

Poslije desetodnevne istrage uhapšena su dvojica radnika komunalnog poduzeća iz Bora – D.D. i J. S. – i priznala su krivnju jer je utvrđeno da su službenim automobilom Fiat Pandom udarili djevojčicu nedaleko od dvorišta iz kojeg je izišla, a potom je stavili u prtljažnik, odvezli na deponiju i bacili tijelo.

Tužiteljstvo je saopćilo da je D. D. priznao zločin, dok se J. S. branio šutnjom. Potom su uhapšeni otac i brat jednog od osumnjičenika zbog sumnje da su pomogli da se tijelo premjesti na policiji još nepoznatu lokaciju.

Brat osumnjičenog za ubojstvo D. D.-a u međuvremenu je umro u Policijskoj upravi u Boru.

Potraga je za tijelom djevojčice se nastavlja na području sela Zlot, u kanjonu obližnje rijeke i špilji, ali za sada bez rezultata i novih saznanja.