Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Horor u Srbiji

Čekala da muž od u toalet, pa bacila bebu s četvrtog sprata

beba_vojvode-misica
Foto: Jugmedia.rs

Nesretna beba je od posljedica pada preminula na licu mjesta

M. M. (29) iz Leskovca prekjuče je bacila svoju tromjesečnu bebu iz stana na četvrtom spratu, a iskoristila je priliku kada je njen muž otišao do toaleta, saznaje Blic.

Beba muškog pola stara tri mjeseca preminula je u subotu oko 15.30 sati nakon što je pala sa četvrtog sprata u Ulici vojvode Mišića u centru Leskovca, a kako se sumnja, bacila ju je majka. Kako se saznaje, M. M. su čak na prozoru vidjele i komšije da stoji i drži dijete u naručju! Očevici nesretnog događaja dali su izjave u policiji.

Foto: Jugmedia.rs

– Komšije su ispričale da su vidjele sa ulice M. M. na prozoru i mislile da će i ona skočiti sa djetetom. Međutim, dodali su, sve se desilo veoma brzo. Ona je iznenada ispružila ruke i bacila bebu kroz prozor – kaže izvor Blica blizak istrazi.

Komšije su na licu mjesta ispričale da su samo čule vrisak i potom tup udarac o beton.

Nesretna beba je od posljedica pada preminula na licu mjesta. U stanu su u trenutku tragedije bili i suprug M. M. i otac bebe, kao i njihova starija petogodišnja kćerkica.

Foto: Jugmedia.rs

Prema saznanjima Blica, sumnja se da je M. M. iskoristila priliku za ovaj užasni čin kada je nakratko ispala iz vida suprugu, odnosno kada je on otišao do toaleta.

Majka iz psihijatrijske bolnice puštena na vikend

Žena navodno ima psihičke probleme i ispituje se da li je u pitanju postporođajna depresija. Prema nezvaničnim informacijama, majka je nedavno potražila pomoć na psihijatrijskoj klinici, odakle je puštena na vikend. M. M. je i prije mjesec dana išla je po lijekove u ovu ustanovu.

Foto: Jugmedia.rs

Kako se saznaje, njen muž je slomljen od bola i nije uspio da smogne snage da da izjavu policiji o tragičnom događaju.

M. M. je privedena i biće saslušana pred tužiocem.