Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bacio suprugu sa osmog sprata, pa skočio za njom u smrt

tatjana milen

Milen Milenović (31) bacio je u ponedeljak po podne nevjenčanu suprugu Tatjanu Ranđelović (43) sa osmog sprata zgrade u Zaječaru, a zatim skočio za njom.

Kako nezvanično saznaje Blic, do ubistva i samoubistva došlo je posle žučne svađe u porodičnom domu u zaječarskom naselju Kraljevica, kada je Milen pretukao Tatjaninu kćerku (20) iz prvog braka.

Kako se nezvanično saznaje od komšija iz zgrade u kojoj se odigrala nezapamćena tragedija, Milen je bacio Tatjanu sa terase stana na osmom spratu. Nesretna žena izdahnula je na licu mesta.

– Čuli smo buku iz stana, a potom vrisak nesrećne žene dok je padala – kažu komšije.

Nakon što je bacio Tatjanu s osmog sprata, Milen je i sam skočio sa terase i izvršio samoubistvo. Kako se saznaje, Milen i Tatjana imaju bebu od godinu dana, koju otac nije tukao.

Ubrzo posle tragedije, do zgrade u zaječarskom naselju Kraljevica došle su patrole policije i hitna pomoć.

– Policija je morala da obije stan koji je bio zaključan – kažu komšije.

Na lice mjesta izašao je i tužilac koji je obavio uviđaj.

Tatjani je ovo bio drugi brak. Prema riječima komšija iz zaječarskog naselja Kraljevica, Milen je prije dvanaest godina pokušao samoubistvo sa zgrade u centru Zaječara. Tada je pao na parkirani automobil i preživio pad.

Motiv ranijeg pokušaja samoubistva, kako saznajemo, bila je neuzvraćena ljubav.

Milen je, inače, zaposlen u tatoo-studiju u Zaječaru dok je Tatjana vlasnica butika dječje garderobe u centru grada. Poznanici su nam potvrdili da se Milen Milenović često svađao s Tatjanom.