Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ovako izgleda kada Nole s 200 km/h napadne TV voditelja (VIDEO)

nole

Pobjednik ovogodišnjeg US Opena, srbijanski teniser Novak Đoković, gostovao je u emisiji “The Late Show with Stephen Colbert”, nasljednici kultnog kasnovečernjeg showa Davida Lettermana.

Bio je to jedan od mnogih televizijskih nastupa nakon osvajanjeg najnovijeg Grand Slam naslova. Đoković je dočekan ovacijama u studiju kada se pojavio s trofejem pobjednika US Opena i ponosno ga pokazao pred svima.

Ubrzo potom Colbert je najavio zabavu za gledatelje. Naime, najavio je kako će Đoković servirati ravno u njega, a jedina zaštita bit će mu štit Kapetana Americe, jednog od popularnih superjunaka Marvelovih stripova.

Prije samog servisa Colbert je Đokovića upitao koji mu je najbrži servis, a kad je ovaj rekao 210 kilometara na sat, nije baš bio presretan.

U svakom slučaju, Đoković je ispalio servis, definitivno nešto lakši nego što može, i pogodio ravno u štit, a voditelj je preživio udarac. Svi su se dobro zabavili, a Nole je po ko zna koji put opravdao renome najvećeg zabavljača među teniserima.