Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

FK Velež: Kanatlarovski novi trener, Alagić predsjednik kluba

velez smjena

Upravni odbor FK Velež je na današnjoj sjednici imenovao Dragog Kanatlarovskog za novog šefa stručnog štaba. Kanatlarovski već sutra stiže u Mostar kada će biti kompletiran cijeli stručni štab, a želje Uprave su da u stručnom štabu budu Adis Obad i Dženan Zaimović.

Upravni odbor, koji čine Berin Alagić, Meaz Begović, Đenan Salčin, Sinan Merzić, Ibro Marić i Adnan Šteta donio je niz odluka usmjerenih ka organizacionom jačanju Kluba i stvaranju pretpostavki za uspješan nastavak takmičarske sezone nakon neuspješnog starta.

Za predsjednika Upravnog odbora imenovan je Berin Alagić, a UO dopunjen je i predstavnikom navijača Veleža iz dijaspore koji su svih proteklih godina srcem bili uz voljeni Klub. Novi član Upravnog odbora je Denijal Behram, nosilac brojnih akcija pomoći i podrške Veležu.

Upravnom odboru FK Velež aktivno će u narednom periodu pomagati i predstavnici Prijatelja kluba: Sead Kajtaz (po pitanjima struke), Mirsad Ćatić (organizaciona i materijalna podrška) i Samir Nožić (odnosi s javnošću).

UO se zahvaljuje svim navijačima i simpatizerima FK Velež koji organiziraju skup podrške voljenom Klubu i poziva sve Rođene da budu uz svoj Velež na sutrašnjem treningu i na svim narednim utakmicama Premijer lige.

Upravni odbor donio je i odluku da ulaz na stadion za prvi naredni prvenstveni susret protiv Olimpica bude slobodan.