Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Al Pacino u vezi s 39 godina mlađom kolegicom (FOTO)

meital-dohan

Potajno se viđaju nekoliko mjeseci i jako su sretni zajedno, rekao je prijatelj Al Pacina (78) za američki Page Six.

Glumac ljubi upola mlađu izraelsku kolegicu i pjevačicu Meital Dohan (39), a par je nedavno viđen na večeri u restoranu u Los Angelesu.

– Prvo su se trudili da njihova veza ostane privatna, ali sad se više ne trude da to ostane tajna – istaknuo je Pacinov prijatelj.

Meital je najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji ‘Weeds’ te je napisala knjigu ‘Ljubav i ostale loše navike’. Usto je objavila pjesmu ‘On Ya’ s pjevačem Seanom Kingstonom (28).

Glumica živi u Los Angelesu kao i Pacino, a nije poznato kako se par tačno upoznao. Oskarovac inače ima ‘fetiš’ na mnogo mlađe žene te je prije Meital bio u vezi s argentinskom kolegicom Lucilom Sola (42).

Pacino se nikad nije ženio, a s učiteljicom glume ima kćer, filmsku producenticu Julie Marie (28). Zvijezda filmova ‘Lice s ožiljkom’ i ‘Kum’ s bivšom djevojkom, glumicom Beverly D'Angelo (66) dobio je blizance Oliviju i Antona (17).

Pacino trenutno u Los Angelesu snima film ‘Bilo jednom u Hollywoodu’ koji režira Quentin Tarantino (55). Kolege na setu su mu Brad Pitt (54) i Leonardo DiCaprio (43).