Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Khaldoun Sinno: Ako želite promjene, izađite na izbore (VIDEO)

sinno

Otpravnik poslova Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini Khaldoun Sinno pozvao je danas bh. građane da u nedjelju, 7. oktobra, izađu na izbore i glasaju za političke stranke i osobe za koje smatraju da će ih nabolje predstavljati u narednom periodu.

– Ovo je prilika za vas, za građane, da se vaš glas čuje, da glasate za promjene. Želite promjene? Glasajte za promjene – kazao je Sinno u video poruci koju je uputio glasačima pred parlamentarne izbore u BiH.

U video poruci koju prenosi Delegacija Evropske unije u BiH ocijenio je da je najgori mogući izbor ne izaći ne glasati jer time građani, dodao je, gube svoj glas.

Napomenuo je da izbori moraju biti slobodni i pošteni zbog čega će biti mnogo međunarodnih i još i više lokalnih posmatrača koji će pratiti izbore.

– I mi smo tu da osiguramo da izbori budu održani na što pošteniji i slobodniji način. Zato izađite na izbore i iskoristite svoj glas. Ne propustite priliku – zaključio je otpravnik poslova Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovine Khaldoun Sinno.