Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Khabib je iz sramote izbrisao ovaj video

khabib

Khabib Nurmagomedov u Las Vegasu je u sklopu UFC-a 229 u noći sa subote na nedjelju gušenjem s leđa u 4. rundi pobijedio Conora McGregora. Pobjedom je obranio UFC-ovu šampionsku titulu u lakoj kategoriji.

Sjenu na borbu večeri bacio je incident koji je uslijedio nakon meča. Khabib Nurmagomedov izazvao je sveopći haos jer je po završetku duela preskočio ogradu oktogona i napao McGregorovog jiu-jitsu trenera Dillona Danisa. Ubrzo je metež poprimio još veću razinu pa se neredima priključio i Conor McGregor kojeg je s leđa udario jedan od Khabibovih timskih suradnika, piše Index.hr.

Njihov meč je izazvao ogromnu pažnju i zbog događanja izvan kaveza, nakon borbe, pa danima nakon borbe na svjetlo dana izlaze novi detalji. Tako se borac iz Dagestana našao u centru pažnje i zbog jednog videa koji je snimljen prije par mjeseci.

Na njemu se vidi kako Khabib tjera dvojicu beskućnika da na ulicama New Yorka rade sklekove, a nakon toga im nudi novac.

Taj video je još u vrijeme objavljivanja izazvao brojne kritike raznih humanitarnih organizacija, ali i ostalih korisnika društvenih mreža koji su tvrdili da jedan musliman ne bi smio raditi takve stvari.

Khabib je u to vrijeme objavio video na svom profilu, ali ga je ubrzo izbrisao. Ipak, kad jednom nešto osvane na internetu, zauvijek ostaje na internetu.