Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Harry i Pippa spetljali su se u toaletu na kraljevskom vjenčanju!

harry pippa vjencanje

Američki magazin OK! objavio je ekskluzivnu priču o dešavanjima na kraljevskom vjenčanju princa Williama i Kate Middleton, u Londonu 2011. godine, kada je prema pisanju spomenutog časopisa započela ljubavna romansa Williamovog mlađeg brata, Harryja (31) i mlađe sestre vojvotkinje od Cambridgea, Pippe Middleton (32).

Pippa i Harry su svoju intimnu vezu, koja se rasplamsala tek u posljednja tri mjeseca, započeli upravo na kraljevskom vjenčanju, i to u – toaletu!

Navodno, princ Harry je prvi “primijetio” Pippu, a u “akciju” je krenuo upravo na bratovom vjenčanju gdje je Pippa imala ulogu djeveruše.

kate pippa

Sve je počelo na vjenčanju Kate i Williama

“U jednom trenutku, Kate je otišla toalet i šokirala se prizorom koji je vidjela. Njena mlađa sestra ljubila se s mlađim bratom nenog supruga”, kazao je izvor za OK!.

Kate je prema istom izvoru bila veoma ljuta zbog toga.

Nakon svadbe, Harry je neko vrijeme jurio Pippu, no ona je navodno bila ta koja je zbog ljutnje svoje sestre, rekla NE. Pa su obje potražili sreću u zagrljaju drugih osoba.

pippa middleton

Pippa Middleton

Pippa izašla s finansijerom Nicom Jacksonm (37), i bila tri godine u vezi s njim.

pippa nico

Pippa i Nico

Harry je započeo vezu s britanski modelom Kresidom Bonas (26), a potom i sa Zimbabveankom Chelsy Davy (30).

harry kresyda chelsy

Harry je bio u vezi sa Kresidom Bonas (lijevo), a potom i sa Chelsy Davy (desno)

No, privlačnost između Harryja i Pippe nikada nije prestala.

“Uvijek je bilo seksualne napetosti između njih, čak i kada su bili u vezi s drugim ljudima”, tvrdi izvor američkog magazina blizak kraljevskoj porodici.

U posljednjim danima njena odnosa s Nicom, ona se navodno pojavila na Harryjevom pragu izazovno obučena. Proveli su noć kod Harryja i otada su nekoliko puta ponovili svoje “druženje”.

Sve dok ponovo nisu uhvaćeni na djelu. Ovaj put, u Harryjev stan je nepozvan bahnuo princ William i zatekao ih, kako piše OK! u “kompromitirajućoj poziciji”.

uhvaceni

“Čini se da je kasno da stave tačku na svoju vezu koja nema blagoslov u Buckinghamskoj palači. Pippa i Harry su u pravoj emocionalnoj vezi, a njihov odnos postaje nešto veoma ozbiljno”, piše OK!.

Britanci u transu, Kate je prvi put stavila na glavu tijaru koju je prepoznao cijeli svijet [FOTO]