Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

u mjestu Čatrnja

Objavljen snimak tuče na autoputu kod Bosanske Gradiške: Trojica tuku jednog (VIDEO)

tuca

Na snimku se vidi kako trojica muškaraca kako udaraju jednu osobu

Procurio je snimak tučnjave koja se dogodila u nedjelju na autoputu Banja Luka – Bosanska Gradiška u mjestu Čatrnja.

Na snimku se vidi kako trojica muškaraca kako udaraju jednu osobu.

Poslije nekoliko udaraca muškarac je pao na asfalt na zaustavnoj traci autoputa te dobio još nekoliko udaraca na podu. Na svu sreću uspio se podići, a potom se vidi kako jedan od nasilnika ulazi u automobil, dok se i ostali udaljavaju.

Tri osobe su uhapšene zbog tučnjave i oštećenja automobila zbog postojanja sumnje da su počinili krivična djela teška tjelesna povreda, tjelesna povreda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Do fizičkog obračuna je došlo nakon saobraćajne nezgode kada su S.I., D.Č. i D.P. napale tri osobe iz drugog vozila.

Prije nego što je objavljen snimak, poznati su i akteri ovog nemilog događaja, kao i njegovi detalji.

“Safet Ibrahimović (28) je sa svojim automobilom „ford fiesta“ čekao red na naplatnim kućicama u Čatrnji i taman kada je došao na red, u tom trenutku zaustavnom trakom kretao se autombil „pasat“ kojim je upravljao Živko Čiča (59) iz Banjaluke. Čiča je sa „pasatom“ pokušao da se iz zaustavne trake uključi ispred Ibrahimovića na naplatnoj kućici”, rekao je svjedok događaja.

On dodaje da Ibrahimović to nije dozvolio i tada je došlo do manjeg sudara ova dva vozila, u kojem nije bilo povrijeđenih, već je samo pričinjena šteta.

“Tada iz „fieste“ izlaze Ibrahimović i njegovi saputnici David Pavić i Dijego Čizmić i napadaju Čiču, njegovog sina Ranka (29) i Radovana Nikolčića. Zatim su „fiestom“ udarili Nikolčića i slomili mu prst, a vozilom su nanijeli i lakšu povredu Ranku”, pojašnjava dalje očevidac.

On dodaje da je zatim Dijego uzeo čakiju i posjekao Živka, a zatim je od njega tu istu čakiju uzeo Pavić i takođe nanio povredu Živku Čiču.

Poslije toga su sa tom čakijom oštetili i „pasat“ i slupali mu šajbu.

Detalji okršaja kod naplatnih kućica: Safet sa “fiestom” čekao red, a onda se ubacio “pasat”