Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sarajevo

Toplane uvode mogućnost plaćanja centralnog grijanja putem OPA platforme

toplane opa (1)

Uvođenjem OPA platforme se između ostalog omogućava sigurno, brzo, cjenovno prihvatljivo i jednostavno plaćanje usluga putem mobilne aplikacije

KJKP “Toplane – Sarajevo” d.o.o. i kompanija ESP BH d.o.o. su u četvrtak 12.03.2020. godine potpisale Protokol o razumijevanju i saradnji kojim se uspostavio okvir za saradnju u vezi sa uslugama naplate alternativnih modela plaćanja mjesečnih računa za centralno grijanje, s ciljem omogućavanja korisnicima korištenje OPA platforme i kroz to plaćanje računa putem mobilne aplikacije.

OPA platforma u suštini predstavlja ekosistem plaćanja, stvarajući kompletno okruženje za mobilno plaćanje koje rezultira bogatim iskustvom i visokim stepenom zadovoljstva krajnjeg korisnika, kroz uvođenje servisa plaćanja i dodatnih pogodnosti.

Uvođenjem OPA platforme se između ostalog omogućava sigurno, brzo, cjenovno prihvatljivo i jednostavno plaćanje usluga putem mobilne aplikacije, prilikom čega korisnici imaju uvid u istoriju izvršenih transakcija u korist Toplana Sarajevo, a po nalogu dostavljenom u elekronskoj uplatnici.

Trenutno je u implementaciji testna faza korištenja OPA platforme, nakon čega će usluga biti dostupna svim zainteresovanim korisnicima Toplana Sarajevo.