Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zločin u hrvatskoj

Nožem ubio ženu koja im je došla u goste, prijavila ga supruga

ubistvo

Kako neslužbeno saznaje Večernji, ubijena je Ž.J. dok se za ubistvo sumnjiči Jozo Livaja. Navodno je Ž. J., inače rastavljena, došla u posjetu kod Livaje i njegove nevjenčane supruge

Žena (44) iz Vinkovaca ubijena je jučer prijepodne hladnim oružjem u Slakovcima, selu nedaleko od Vinkovaca. Prema navodima policije, policija je dolaskom na mjesto događaja uz mrtvo tijelo žene zatekla i 56-godišnjaka za kojega postoji sumnja da je hladnim oružjem usmrtio ženu, kao i nož kojim je izvršeno ubistvo, piše Večernji.

“Policija je danas u 11,02 zaprimila dojavu da je u Slakovcima izvršeno ubojstvo jedne ženske osobe. Reagirali smo alarmantno i policijska patrola je bila na mjestu događaja u 11,12 minuta te je odmah uhapsila 56- godišnjeg muškarca iz Slakovaca, za kojeg postoji sumnja da je hladnim oružjem usmrtio 44- godišnjakinju iz Vinkovaca”, navode iz policije.

Kako neslužbeno saznaje Večernji, ubijena je Ž.J. dok se za ubistvo sumnjiči Jozo Livaja. Navodno je Ž. J., inače rastavljena, došla u posjetu kod Livaje i njegove nevjenčane supruge Anje Boronjek, koja je hrvatskoj javnosti postala poznata po sudjelovanju u serijalu Ljubav na selu.

Navodno je ona pobjegla iz kuće kod komšije koji je potom pozvao policiju. Da je Boronjek prijavila ubistvo potvrdili su i iz policije. Livaja je inače rastavljen, otac je četvero djece, a bavio se i poljoprivredom.