Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Olivia Palermo

Ovo je najpoželjniji trend sezone, modnoj ikoni stoji savršeno

olivia

Oči je zaštitila sunčanim naočalama Westward Leaning, a zaštitnu masku i ovoga puta je zamijenila profinjenim svilenom maramom kojim je vješto prikrila pola lica

Kad Olivia Palermo želi boje, ona ih se ne boji. Pogotovo u proljetnim i ljetnim mjesecima. U posljednje vrijeme joj se, čini se, jako sviđa plava boja.

Zgodna 34-godišnja trendseterica i poduzetnica predahnula je od stalnog boravka kod kuće, a ni tada nije propustila priliku mamiti poglede besprijekornom odjevnom kombinacijom.

Nekada viđane samo na teniskim terenima, plisirane suknje postale stalan dio street style fotografija, a ove godine dolaze kao jedan od neočekivanih modnih trendova. Olivia je isfurala Max & Co Pleated plisiranu suknju od satena.

Oči je zaštitila sunčanim naočalama Westward Leaning, a zaštitnu masku i ovoga puta je zamijenila profinjenim svilenom maramom kojim je vješto prikrila pola lica.

Cijeli outfit je upotpunila crnom kožnom torbicom s nitnama i bijelim čizmicama vojničkog stila.

Prvi puta smo je primjetili još 2009. godine u MTV-jevom reality showu The City, a do danas se profilirala u jednu od onih žena s nepogrešivim stilskim izričajem.