Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

dovoljni sami sebi

Ovo su tri najbahatija horoskopska znaka

arogancija

Za ova tri horoskopska znaka ne postoji niko važniji od njih samih

Svaki horoskopski znak ima pozitivne i negativne karakteristike. S obzirom na pripadnost određenom znaku u Zodijaku, neke od njih dolaze više do izražaja od drugih.

Za ova tri horoskopska znaka ne postoji niko važniji od njih samih. Njihove želje i potrebe su uvijek na prvom mjestu, sami sebi su dovoljni i to ne smatraju nikakvim problemom.

Jarac

S ljudima rođenima u ovom znaku ćete teško znati na čemu ste. Oni vole imati sve pod kontrolom i prilično su hladni. Kada nisu dobro raspoloženi, bolje se ne zadržavati u njihovoj blizini. Skloni su naglim promjenama raspoloženja. Međutim, oni to ne smatraju negativnom osobinom, oni su takvi kakvi jesu i očekuju od drugih da ih prihvate.

Lav

Lavovi će vam otvoreno reći zašto smatraju da su bolji od vas i ako im pokušate proturječiti, poprilično će vas izvrijeđati. Zloća koja se pojavljuje u Lavovima, zapravo proizlazi iz njihove egocentričnosti. Oni vole da se svijet vrti oko njih, a ako nije tako, postaju neugodni. Oni su zapravo sami sebi najveći obožavatelji.

Djevica

Iako su s jedne strane vrlo nesigurne i pune kompleksa, Djevice su vrlo umišljene osobe. Izrazito vole sebe hvaliti pred drugima, ne raduju se tuđem uspjehu i uvijek misle da su u pravu. Zbog toga vrlo lako gube prijatelje jer svima s vremenom postanu naporne. Osim toga, Djevice vole držati sve pod kontrolom, jer je to jedini način da uvedu red u svoj život, no problem nastaje kada to pokušaju raditi svima oko sebe.