Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sarajevo

Nestala Indira Klempić, majka prijavila slučaj nakon tri mjeseca

Visoka je 170 centimetara, smeđih očiju, mršavije tjelesne građe, urednih zuba. Lice joj je okruglo, crna kosa, a čelo visoko

Sarajevskoj policiji prijavljen je nestanak 19- godišnje Indire Klempić, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako je objavljeno na stranici MUP-a KS, 23. decembra ove godine pripadnicima Četvrte policijske uprave Sanela Juhić je prijavila nestanak svoje kćerke Indire Klempić, koja se u septembru udaljila u nepoznatom pravcu sa adrese stanovanja u ulici Sulejmana ef. Musića, općina Novi Grad Sarajevo.

Ona je dala i opis svoje kćerke.

– Visoka je 170 centimetara, smeđih očiju, mršavije tjelesne građe, urednih zuba. Lice joj je okruglo, crna kosa, a čelo visoko. Prema izjavi majke, prilikom odlaska Indira je bila odjevena u bijelu tuniku do koljena, crne helanke i crne patike – saopćeno je iz MUP-a.

Iz policije napominju da je u slučaju bilo kakvih korisnih saznanja koja bi mogla pomoći u pronalasku nestale osobe, potrebno obavijestiti PS Novi Grad Sarajevo na brojeve telefona : 033 474 000, 033 451 211, 033 246 198, Operativni centar Uprave policije MUP-a KS na broj 122 ili najbližu policijsku stanicu