Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ruskinja Nadiya svojim fotografijama zapalila Instagram (FOTO)

Nadiya Mol (2)

Ruska manekenka Nadiya Mol 2014. godine je napravila pravi bum na društvenim mrežama, kada se proslavila i počela da objavljuje provokativne fotografije.

Ova ljubiteljka mode i fitnesa dosta pažnje posvećuje treninzima i pravilnoj ishrani, što se na njenom tijelu i te kako vidi, a ona se ne libi da ponosno i javno pokaže sjajne rezultate ovakvog života.

U prvi plan uglavnom stavlja zadnjicu, koju smatra svojim najvećim adutom i na koju je jako ponosna, pa ne propušta priliku da je “promoviše” u raznim pozama.

Dok čita, vježba, kuha, odmara, sunča se, izazovni šortsevi, tanga gaćice i provokativne poze su nezaobilazne, a na samom kraju sve to i podijeli sa pratiocima na popularnoj društvenoj mreži.

Nadiya može da se pohvali i ostalim dijelovima tijela, pa često ističe i izvajane noge, savšeno zategnut stomak i bujni dekolte.

Za ove dvije godine, zbog zategnutog tijela i slobodnih fotografija, Nadiya je postala jedna od najpopularnijih Instagram zvijezda, gdje ima više od 1,3 miliona pratitelja.