Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

obećano, ispunjeno

Mourinho tinejdžeru koji je sinoć Romi donio pobjedu kupio poklon od 800 eura

mourinho poklon tw

Mourinho je nakon utakmice rekao da je obećao mladom napadaču kupiti patike vrijedne 800 eura koje se Afena-Gyanu jako sviđaju, a Portugalac je obećanje održao

Roma je sinoć u 13. kolu Serie A pobijedila Genou u gostima 2:0 i skočila na peto mjesto na tablici.

Junak Rome bio je 18-godišnji Felix Afena-Gyan kojeg je Jose Mourinho u igru ubacio u 74. minuti. Mladi Ganac prvo je u 82. zabio na lijepu asistenciju Mhitarjana pa je u sudijskoj nadoknadi fantastičnim udarcem s 25 metara u rašlje potvrdio pobjedu Rome. Mourinho je nakon utakmice rekao da je obećao mladom napadaču kupiti patike vrijedne 800 eura koje se Afena-Gyanu jako sviđaju, a Portugalac je obećanje održao.

Na Twitteru je objavljena snimka na kojoj se vidi kako je Mourinho pozvao Afena-Gyana u svoj ured i poklonio mu zlatnu vrećicu u koju su bile zapakirane 800 eura vrijedne Balenciagine patike. Kad je dobio vrećicu, Afena-Gyan se nasmijao, a onda je na nagovor okupljenih isprobao svoj poklon.

Afena-Gyanu ovo je bio tek treći nastup za seniore Rome i prvi golovi. Do sad je ove sezone igrao uglavnom u Rominoj drugoj ekipi, za koju je u pet utakmica utrpao čak šest golova.