Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Legendarni komičar dao je najneprijatniji intervju u historiji

jerrylewis

Slavni glumac i komičar Jerry Lewis dao je najneprijatniji intervju 2016. godine, možda i najneprijatniji intervju u historiji, a video snimak njegovor razgovora sa novinarom “Hollywood Reportera” postao je hit na društvenim mrežama.

Kako su urednici ovog lista objasnili, ideja im je bila da razgovaraju sa deset ljudi koji imaju preko 90 godina, a koji su još uvijek vitalni i još uvijek rade. Devet intervjua je dobro prošlo a jedan je, kako kažu, bio opšte rasulo.

Novinar koji je posjetio Lewisa u njegovom domu u Las Vegasu kaže da je od trenutka kada je vidio glumca znao da je intervju osuđen na propast, pošto je njegov sagovornik djelovao ljutito.

Inače Lewisa je oduvijek pratila reputacija teškog i neprijatnog za saradnju sa medijima, a to se nije promijenilo ni u njegovoj poznoj starosti.

“Tokom fotografisanja, Lewis se žalio na količinu opreme koju su unijeli u njegov dom, na broj asistenata i kako je postavljeno snimanje, a kada smo sat vremena kasnije sjeli da razgovaramo, već je bio izuzetno bijesan, i mislim da je htio da nas kazni time što je odbijao saradnju. Bilo je neprijatno i smiješno u isto vrijeme, ali takođe ovaj intervju dokazuje da je 90-godišnji Jerry Lewis isto kao što je oduvijek bio”, rekao je novinar.

U intervjuu koji je zabilježen na snimku, Lewis je na pitanja uglavnom odgovarao jednom riječju, sa „da“, „ne“ i “zašto?“, dok se novinar borio da iz njega izvuče poneku rečenicu, pa je ovaj intervju nazvao “sedam bolno neprijatnih minuta sa Jerry Lewisom”.