Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Spot FK Sarajevo uoči 71. rođendana kluba

sarajevo spot promo

FK Sarajevo predstavio je promotivni spot uoči predstojećeg 71. rođendana kluba.

Produkciju potpisuje HAYAT produkcija, a izvaredni spot pokazuje spoj različitih generacija kluba, koje žele ništa više od uspjeha svog voljenog kluba.

“…Ljubav je kad zabiješ gol, a ja se grlim sa neznacima, što se zovu porodica. Bordo porodica. A porodica je važna, porodica je temelj, a naša raste iz dana u dan.

Živimo u vremenu kad se ljubav ne mjeri razbijenim tranzistorima zato što je Hase pogodio prečku u devedesetoj, zastavom što se šila danima pred derbi, suzama zbog promašenog penala u polufinalu Kupa Maršala, srećom od svemira većom kad igraš u transu, a protivnik nema nikakvu šansu…

Ali ne daš se ti, još uvijek si onaj isti fudbalski romantik što svojoj vjernoj publici piše drame i sretne i tužne, još uvijek nas sve veže ista ljubav, ona što mjere nema.
Časno i dostojanstveno. I trebamo ti mi, baš kao što ti trebaš nama. Rasteš iz dana u dan, a s tobom raste i tvoja porodica. I vole te širom Bosne i Hercegovine, vole te i širom Evrope, širom svijeta. Ima nas mnogo, mnogo onih kojima srce zaigra kada mislimo na tebe.”