Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Barcelona prodaje Alena Halilovića

alen halilovic barca

Mladi hrvatski nogometaš Alen Halilović vjerovatno neće početi novu sezonu s Barcelonom, piše u utorak El Mundo Deportivo.

Iako je američka turneja bila dobra prilika da uvjeri trenera Luisa Enriquea da ga zadrži, donesena je odluka da se Halilovića proda.

Halilović je prošle sezone bio dio Barcelonine B ekipe koja je ispala u treću ligu. Halilović je igrao u 30 od 41 utakmice Barcelone B, a u njih 22 je igrao od početka. No, samo je šest utakmica odigrao od prve do posljednje minute, a dva puta je neprimjereno reagirao na odluke trenera kad su ga vadili iz igre. On je jedan od četvorice igrača Barcelone B koje je Enrique poveo na pripreme prve ekipe u Sjedinjenje Države

Halilović je htio nastaviti karijeru u Španjolskoj i prva želja mu je bila Sevilla, ali pregovori između andaluzijskog kluba i Barcelone su propali jer je Sevilla bila spremna na posudbu, ali i ne kupnju mladog veznjaka, piše El Mundo Deportivo.

Haliloviću sada preostaje Premier League jer dva engleska prvoligaša pokazuju interes za njega – West Ham i Everton. Oba kluba su spremna platiti Barceloni 10 miliona za transfer Halilovića.