Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slučaj u BiH: Šefica u marketu uzimala sebi robu, pa natjerala radnike da plate manjak

supermarket

Prijedorska policija podnijela je Okružnom tužilaštvu u ovom gradu izvještaj protiv četrdesetčetvorogodišnje osobe iz Kozarske Dubice čiji su inicijali B.Ć, zbog sumnje da je zloupotrebom položaja odgovornog lica i pronevjerom pričinila materijalnu štetu od 7.368 KM.

“Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeno lice od 7. novembra prošle godine do 2. oktobra ove, kao poslovođa u jednom marketu u Kozarskoj Dubici, uzimalo za sebe, bez plaćanja, trgovačku robu, artikle i prehrambene proizvode koji su bili namijenjeni za prodaju”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

U saopštenju je navedeno da je osumnjičena osoba, zloupotrebljavajući položaj odgovornog lica, prinudila pojedine radnike marketa da uplate određene iznose za nastali manjak robe, te sačine lažne zapisnike o dobavljaču, pravdajući manjak robe istekom roka trajanja.

Nezvanično se saznaje da je riječ o Biljani Ć. (44) iz Kozarske Dubice, poslovođi u marketu “Super Kort” u ovom gradu. Robu je navodno uzimala sebi, te zatim, između ostalog, natjerala pojedine radnike da plate manjak.