Biznis

sarajevo

Odigrano drugo kolo velike nagradne igre Hoše komerca

06/11/2019

Pravo na nagradnu igru mogu ostvariti svi kupci Hoše marketa nakon svoje svakodnevne kupovine, tako što će ubaciti račun od preko 50 KM u brendirane kutije sa vlastitim podacima

U Hoše marketu “Markale” u Sarajevu jučer je održano javno izvlačenje dobitnika drugog kola nagradne igre “Iz Hoše dajemo za 40 godina zajedno”. Ova velika nagradna igra organizirana je povodom jubileja 40 godina uspješnog postojanja i rada najstarijeg bosanskohercegovačkog tržnog lanca.

Nagradna igra počela je 1. juna i traje do 31. decembra ove godine. Tokom njenog trajanja u okviru tri kola bit će podijeljene ukupno 282 nagrade, među kojima su televiziori, laptopi, vikend putovanja, raznovrsni kućni aparati – pegle, štapni mikseri i tosteri, vaučeri za kupovinu u Hoše trgovinama u vrijednosti od 100 KM i 50 KM, Bony paket proizvodi, zatim kuhinjski cekeri i kecelje, te brendirane majice.

Glavne nagrade su dva automobila Fiat Panda. Njihovo izvlačenje bit će upriličeno u okviru trećeg i ujedno završnog kola 3. januara 2020. godine.

“Imena dobitnika nakon izvlačenja nagrada prvog kola objavljena su na našoj Facebook stranici – Hoše komerc, kao i na Hoše mobilnoj aplikaciji u rubrici «Nagradne igre». Svim našim vjernim kupcima još jednom hvala na učešću. Dobili smo jako puno pohvala i čestitiki kupaca za ovaj potez, a kako bismo nagradili njihovu vijernost kja traje 40 godina. Sretnim dobitnicima čestitamo, a svim ostalim želimo više sreće u nastavku nagradne igre, kada će biti izvučene i glavne nagrade”, poručuju iz Hoše komerca.

Pravo na nagradnu igru mogu ostvariti svi kupci Hoše marketa nakon svoje svakodnevne kupovine, tako što će ubaciti račun od preko 50 KM u brendirane kutije sa vlastitim podacima.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.