Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Održano 5. svjetsko prvenstvo Škoda Service Challenge

8

Po peti put zaredom je u organizaciji Škoda Auto a.s. sa sjedištem u Mladoj Boleslavi, u periodu od 4. do 7. jula svjetko prvenstvo Škoda servisa, po nazivom: „Škoda Service Challenge“.

Na takmičenju su učestvovale 34 zemlje, sa ukupno 76 takmičara podjeljenih u četiri kategorije: Servisni savjetnici, Servisni tehničari, Saradnici za Originalne dijelove i Lakireri.

Svjetskom prvenstvu Škoda servisa prethodila su dva kvalifikaciona kruga na državnom nivou, te finalno takmičenje, na kojem su odabrani predstavnici ovlaštene Škoda servisne mreže u Bosni i Hercegovini.

pobjednici_display

„Škoda servisnu mrežu i državu Bosnu i Hercegovinu su predstavljali Servisni tehničar g-din Semir Dizdarević i Saradnik za Originalne dijelove g-din Mahir Krivošija ispred auto kuće Porsche Sarajevo, Servisni savjetnik g-din Suad Kahrimanović ispred A.S. auto iz Zenice i lakirer  Nekir Bristrić ispred auto kuće Auto servis Omerčić iz Gradačca– izjavio je vođa BH tima  Dario Krajina.

„Po prvi put se naša zemlja našla na pobjedničkom postolju. Naime, zadovoljstvo nam je saopštiti vrlo dobar plasman bosanskohercegovačkih predstavnika u cjelini, a posebno zadovoljstvo mi je istaći da je g-din Nekir Bristrić u kategoriji “lakirer” zauzeo treće mjesto. Gospodin Bristić se popeo na pobjedničko postolje na šta smo posebno ponosni”, dodaje Krajina.

7

Ovakav vid takmičenja je jedinstven u svijetu automobilizma, te kao takav ne samo da doprinosi većoj motivaciji zaposlenika u ovlaštenoj Škoda servisnoj mreži već i intenziviranju interne komunikacije i razmjene iskustava. Ostvareni rezultat govori da konstantno ulaganje u edukaciju i stručno usavršavanje zaposlenika doprinosi kvalitetu servisne usluge i zadovoljstvu kupaca.