Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Brzi i žestoki

Oktanska zvijer od 1.700 “konja”

31/05/2015

PSC Motors, startup iz Las Vegasa, najavio je hiperauto SP-200 SIN, s 9.0 litarskim V8 središnje smještenim motorom između dva ovjesa i stražnjim pogonom, koji će uz pomoć dodatnog električnog motora moći razviti i do 1.700 konjskih snaga.

[quote_center]Od nule do 100 kilometara na sat ubrzavat će za 2,8 sekundi, a moći će postići maksimalnu brzinu od 450 kilometara na sat[/quote_center]

Električni motor bit će smješten kod stražnje osovine, dok će se za prijenos snage na kotače brinuti osmobrzinski mjenjač brzine.

U ambicioznom startupu s novim autom ciljaju na Ferrari, McLaren, Porsche i Koenigsegg, koji također proizvode hiperaute. Ukupne težine 1.400 kilograma, SP-200 SIN bit će napravljen od lakih materijala poput ugljikovih vlakana i aluminija.

Od nule do 100 kilometara na sat ubrzavat će za 2,8 sekundi, a moći će postići maksimalnu brzinu od 450 kilometara na sat.

Trebao bi biti predstavljen tijekom lipnja ove godine.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.