Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rungu Juggernaut je za one koji vole da budu primjećeni

rungu-electric-bike4

Ako želite bike sa kojim će te biti primijećeni Rungu Juggernaut je za vas. Ova “mrcina” originalno je dizajnirana za prevoz surf daski preko plažnog pijeska.

Već na prvi pogled jasno je da pedaliranje nije najjednostavnija stvar na ovom neobičnom triciklu, te su zato njegovi tvorci iz Kalifornije složili električnu verziju koja je predstavljena na ovogodišnjem Interbike-u.

rungu-electric-bike6 rungu-electric-bike5 rungu-electric-bike3 rungu-electric-bike2 rungu-electric-bike1 rungu-electric-bike

Poput izvornika, električna verzija teška je 34 kilograma, ima tri 26 x 4,7 inčne gume, i to dvije naprijed i jednu pozadi.

Ovaj model opremljen je električnim motorom snage 2.000w smještenim na stražnji točak koji uz elektroničku blokadu nudi najveću brzinu od 32 km/h.

Motor pogoni 48-volt 12.5 Ah litij-polimerna baterija koja će po punjenju omogućiti doseg od 30-ak kilometara. Iako se može pedalirati uz uključen elektro-motor ne postoji opcija pedal-assist.

Komapanija Rangu već proizvodi limitiranu seriju Juggernaut modela, a plan je ići u serijsku proizvodnju iduće godine. Cijena je, za sada, 5.300 američkih dolara.