Kultura

Izložba fotografija američke autorice Isabelle

21/10/2017

Otvorenje izložbe fotografija “Living five minutes at a time “, autorice Isabelle Randolph iz Los Angelesa, bit će upriličeno u utorak, 24. oktobra u 19 sati u Centru za kulturu Mostar.

Ova zložba se održava u produkciji jesenskog izdanja Street Arts Festival Mostar, priopćio je organizator.

Ciklusom fotografija “Five minutes at a time”, autorica je objedinila uhvaćene trenutke na ulicama u kojima se ogledava njezina povezanost s osjećajima i iskustvima drugih osoba. Riječ je o crno bijelim fotografijama kojma nam također prikazuje koliko joj objektiv kamere ustvari služi kao veza sa svijetom kojem se želi približiti.

Gostujuća umjetnica će također voditi radionicu ulične fotografije 25. oktobra, a koja će početi u 17 sati u Centru za kulturu Mostar te na kojoj mogu sudjeovati svi zainteresirani.

Jesensko izdanje Street Arts Festivala obilježili su umjetnici iz cijele BiH, regije i inozemstva, dajući poseban pečat uličnoj galeriji u Mostaru, koja plijeni pažnju uličnim umjetnicima i ljbiteljima umjetnosti diljem svijeta.

Ova etapa festivala se realizira uz suradnju s Udruženjem za afirmaciju arhitekture, kulture prostora i vizuelnih umjetnosti “Fora” . Istaknuti donatori i potpora ove faze festivala je Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u BiH, Agencija lokalne Demokratije Mostar, Vijeće mladih Grada Mostara, OKC Abrašević. Izložbu Five minutes of Time podržao je ZK Office.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.