Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zbog koronavirusa

Kamerni teatar 55 otkazao sve predstave do kraja marta

kamerni-teatar-55

Na osnovu odluke Kriznog štaba FBiH, sarajevski Kamerni teatar 55 otkazao je ranije zakazani program za mart 2020. godine, uključujući i dvije premijere. Povrat novca za ulaznice kupljene na biletarnici Kamernog teatra 55 je moguće izvršiti isključivo na biletarnici najkasnije do 26. marta

Na osnovu odluke Kriznog štaba Federacije Bosne i Hercegovine o mjerama protiv širenja korona virusa, sarajevski Kamerni teatar 55 otkazao je ranije zakazani program za mart 2020. godine, javlja Anadolu Agency (AA).

U saopćenju iz Kamernog navedeno kako su otkazane predstave “Der Fliegende Holander” zakazana za 14. mart, zatim premijera predstave “Sporedni čovjek” 19. marta kao i tri reprize iste predstave zakazane za 20., 21., i 23. mart, predstava “Umri muški” 24. marta, “Mirna Bosna” 25. marta, kao i premijera predstave “Prije zvona” zakazane za 26. mart.

Povrat novca za ulaznice kupljene na biletarnici Kamernog teatra 55 je moguće izvršiti isključivo na biletarnici najkasnije do 26. marta. Radno vrijeme biletarnice Kamernog teatra 55 je svakim radnim danom od 13 do 20 sati i subotom od 15 do 20 uz pauzu od 16 do 16:30 sati.

Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnim mjestima portala kupikartu.ba je moguće izvršiti isključivo na mjestima gdje su ulaznice i kupljene, također najkasnije do 26. marta.

Povrat novca kupcima koji su ulaznice za otkazane programe Kamernog teatra 55 kupili online preko portala kupikartu.ba novac će biti vraćen na račun.