Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Online knjižara

Knjiga.ba: U ponudi brojni zanimljivi naslovi

knjige citanje

Među ponuđenim naslovima online knjižare Knjiga.ba je i roman “Vidimo se ovih dana“ Federika Boska, što je priča o prijateljstvu beskonačnom kao more

Online knjižara Knjiga.ba iz bogate ponude knjiga predstavlja naslove, među kojima su knjige “Oholi princ” od Holi Blek, priču o odrastanju, željama, o Vilin zemlji, kao i roman Marka Vidojkovića “Ples sitnih demona“, koji čitaoce vodi u vrijeme tinejdžerskog doba.

-Osamnaest godina poslije prvog izdanja, ‘Ples sitnih demona’ otkriva nove generacije koje u odrastanju na beogradskim ulicama prepoznaju i svoje sazrijevanje.

Među ponuđenim naslovima online knjižare Knjiga.ba je i roman “Vidimo se ovih dana“ Federika Boska, što je priča o prijateljstvu beskonačnom kao more.

-Ponekad je dovoljno podijeliti keks u školskom dvorištu da bi se rodilo doživotno prijateljstvo. Tako je bilo s Ludovikom i Katerinom, koje su od toga dana postale sestre. Sestre koje su kao nebo i zemlja. Katerina je vulkan energije i ničeg se ne boji, dok je cio Ludovikin život u znaku riječi strah, istetovirane na njenom srcu – zapisano je o ovom romanu.

Za informacije o dostupnim naslovima može se “posjetiti” knjižara na adresi Knjiga.ba.