Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Zbogom, Kalifornijo!"

Narodno pozorište Mostar u humanitarnoj akciji za Tursku i Siriju

zbogom kalifornijo NPS.jpf

Cijena ulaznice za izvođenje predstave “Zbogom, Kalifornijo!” je 10 KM, a prikupljena sredstva od ulaznica bit će donirana za narode Turske i Sirije

Ansambl Narodnog pozorišta Mostar i prvakinja Kamernog teatra 55 Gordana Boban učesnici su humanitarne akcije za Tursku i Siriju koju je pokrenulo Narodno pozorište Mostar.

-Pored ljubavi prema pozorišnoj umjetnosti, pokazujemo empatiju prema onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija. Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite na predstavi „Zbogom, Kalifornijo!“ autorice Emine Kovačević u režiji Lajle Kaikčije, u petak, 24.02. u 20 sati, da zajedničkim snagama pošaljemo sliku empatije i humanosti – poručuju iz Narodnog pozorišta Mostar.

“Zbogom, Kalifornijo!” je mostarska predstava o odlasku i ostanku, o prošlosti i budućnosti, o ljubavi. U predstavi igraju Gordana Boban (k.g.), Jasmin Krpo, Emir Spahić, Fatima Kazazić Obad, Emir Sejfić, Ajla Hamzić i Ali Kamer Aksoy (k.g.).

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, a prikupljena sredstva od kupljenih ulaznica bit će donirana za narode Turske i Sirije.

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a u petak od 10:30 do 14 sati te od 18 do 20 sati. Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: marketing@npm.ba, porukom u inbox na Facebook ili Instagram stranici Narodnog pozorišta Mostar.