Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Online knjižara Knjiga.ba predstavlja “knjige o samopomoći”

citanje

Najveća bh. online knjižara Knjiga.ba preporučuje neke od naslova iz svoje bogate kolekcije knjiga o “samopomoći”, navodeći da ljudi u životu mogu napredovati tek kada upoznaju sami sebe i savladaju vlastite strahove.

Gabrijela Bernstajn, autorica bestselera New York Timesa, u svojoj najnovijoj knjizi “Univerzum vas podržava – Preobrazite strah u vjeru” podučava čitaoce kako da preobraze svoj strah u vjeru, da bi živjeli pod božanskim vođstvom. Svaka priča i lekcija u knjizi vode čitaoce ka uklanjanju prepreka pred onim za čim najviše žude: srećom, sigurnošću i jasnim ciljem. Te lekcije pomažu im da se oslobode potrebe za kontrolom, kako bi se mogli prepustiti osjećaju izvijesnosti i slobode. Uči ih da prestanu da jure za životom i da, umjesto toga, istinski žive.

Koristeći priče svojih klijenata i nekih slavnih ličnosti i govoreći o svom nevjerovatnom putovanju ka iscjeljenju, Debora King u knjizi “Istina iscjeljuje – Ono što krijete može da Vas povrijedi” pokazuje kako svako od nas može da se oslobodi duboko ukorijenjenih slojeva negiranja, straha i ljutnje i na taj način iscijeli svoj um i tijelo.

Dipak Čopra, Kimberli Snajder “Radikalna ljepota – Kako da se preobrazite i spolja i iznutra” otkriva kako da se osjetite ljepše, zdravije i energičnije nego ikad.

Dipak Čopra, vodeći pionir integrativne medicine i autor bestselera New York Timesa “Čega ste gladni?” i Kimberli Snajder, omiljena holivudska nutricionistkinja i autorica bestselera New York Timesa “Rješenje za detoksikaciju ljepote”, nude uzbudljiv i praktičan program koji će čitaocu pomoći da se preobrazi i spolja i iznutra, saopćeno je iz online knjižare Knjiga.ba.