Kultura

u kripti crkve sv. Petra i Pavla

U ponedjeljak Napretkov božićni koncert u Mostaru

26/12/2020

U sklopu programa izvest će se najljepše tradicionalne božićne skladbe poput 'Veselje ti navješćujem', 'Radujte se narodi', 'Narodi nam se', 'Tiha noć' i druge, a svaka pjesma ima svoju priču i slavi rođenje Isusa Krista

HKD Napredak- Glavna podružnica Mostar u ponedjeljak, 28. decembra, u kripti crkve sv. Petra i Pavla u Mostaru s početkom u 19 sati organizira Napretkov svečani božićni koncert.

Na koncertu će nastupiti solisti Katarina Kikić, sopran, Monija Jarak – Mikulić, mezzosopran, župni zbor svete Cecilije, a sve uz pratnju tamburaškog orkestra Misericordia iz Šurmanaca i pod ravnanjem prof. Davora Markote. Voditeljica programa bit će Rosanda Zovko.

U sklopu programa izvest će se najljepše tradicionalne božićne skladbe poput ‘Veselje ti navješćujem’, ‘Radujte se narodi’, ‘Narodi nam se’, ‘Tiha noć’ i druge, a svaka pjesma ima svoju priču i slavi rođenje Isusa Krista, najavili su iz HKD Napredak.

Potporu organizaciji koncerta dali su Grad Mostar, Središnja uprava HKD Napredak, franjevački samostan sv. Petra i Pavla u Mostaru i Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Ovogodišnji Napretkov svečani božićni koncert snimat će RTV Herceg – Bosne, a koncert će biti emitiran u božićnom programu, priopćili su organizatori.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.