Kultura

Mostar film festival

Zbog velike zainteresiranosti film “Južni vetar” i sutra na repertoaru

30/11/2018

Glumac Miodrag Radonjić, zvijezda filma "Južni vetar" kazao je kako je to prvi akcijski triler na ovim prostorima obogaćen balkanskim humorom s jakom melodramskom linijom

Film “Južni vetar” autora Miloša Avramovića u četvrtak je na Mostar film festivalu privukao brojne ljubitelje filma i ispunio dvoranu Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače te će se zbog velike zainteresiranosti javnosti, ponovo prikazati u subotu, 1. decembra, s početkom u 22 sata.

Glumac Miodrag Radonjić, zvijezda filma “Južni vetar” kazao je kako je to prvi akcijski triler na ovim prostorima obogaćen balkanskim humorom s jakom melodramskom linijom.

– Nekako se sve to spojilo, film ima dosta različitih elemenata i mislim da su to razlozi zbog kojih se dosta ljudi zainteresiralo za ovaj film – kazao je Radonjić.

Ravnatelj festivala Slaven Knezović izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim projekcijama i posjetom ljubitelja filmske umjetnosti, te najavio i konferenciju “Balkan Cinema Meeting” na temu “Kompleksnost pregovaranja za zaključenje Kolektivnog Ugovora”, koja će se održati u subotu, 1. decembra, u hotelu Mostar, s početkom u 11 sati.

Sutra će također biti održane i Masterclass radionice u 10, 12 i 14 sati na kojima će predavači biti glumac Velibor Topić, ravnateljica casting i talent agencije “Zona” Anila Gajević te redatelj, scenarist i autor dokumentarnih filmova Zvonimir Rumbolt.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.