Za ljubitelje automobila

Manifestacija “Ajmoo poligon” 28. maja na Ilidži

Plakat manifestacije Ajmoo poligon
Foto: Auto.ba

Uz mnogobrojne društvene igre koje su planirane tokom manifestacije, posjetitelji pored tuning vozila imat će priliku vidjeti sportske automobile, old timere kao i još mnogo zanimljivog sadržaja

Udruženje Street Fleet Crew i Auto.ba Magazin u nedjelju, 28. maja, od 10.00 do 19.00 sati na Novom poligonu Energoinvest na Ilidži, ulaz iz Pijačne ulice, organiziraju preventivnu manifestaciju pod nazivom “Ajmoo poligon”.

Svrha manifestacije jeste da se okupe ljubitelji automobila koji će uživati u izložbi automobila na novom poligonu Energoinvesta na Ilidži u svrhu druženja, upoznavanja i zbližavanja.

Tom prilikom će biti organizirano takmičenje Car Styling u 23 različite kategorije kao i dB Drag podijeljen u dvije klase. Posjetitelji ove manifestacije moći će uživati u dobrom druženju u Open Air Caffe, Gaming zonama a za najmlađe posjetitelje biti će upriličena i posebna Kid's zona.

Uz mnogobrojne društvene igre koje su planirane tokom manifestacije, posjetitelji pored tuning vozila imat će priliku vidjeti sportske automobile, old timere kao i još mnogo zanimljivog sadržaja.

Manifestacija se održava u sklopu akcije “Sigurnost na cestama u Bosni i Hercegovini”, saopćio je Auto.ba Magazin.