Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

u saradnji sa Disneyem i Pixarom

Samsung promoviše novu liniju Bespoke AI veš mašina

bespoke ai ves masina

Nova saradnja na zabavan način prikazuje kako funkcije najnovije Samsung linije veš mašina pomažu u pranju veša bez stresa

Bavljenje prljavim vešom može da bude previše zahtjevno – pomislite samo na razdvajanje boja i odjeće djece i odraslih, čitanje i tumačenje etiketa i biranje različitih deterdženata i omekšivača – i zato kod mnogih od nas izaziva frustraciju. 

U novom videu za kampanju, koji je premijerno prikazan 28. maja, Samsung predstavlja kako nova linija Bespoke AI veš mašina eliminiše frustracije u obavljanju svakodnevnog kućnog posla. Napravljen je u saradnji sa kompanijama Disney i Pixar i prikazuje likove iz filma „U mojoj glavi 2“ koji u bioskopima počinje da se prikazuje 14. juna.1

Video za kampanju pruža šaljiv pogled na emocionalnu buru koja može da se izbegne ako se izabere nova linija Samsung BESPOKE AI veš mašina sa funkcijama kao što je AI EcoBubble™.2 U filmu se pojavljuju nove emocije – Anksioznost, Stid, Dosada i Zavist – kad glavna junakinja napuni 13 godina i počne da se suočava sa novim izazovima. 

bespoke ai ves masina

Nova linija Bespoke AI mašina za pranje kompanije Samsung koristi našu inovativnu tehnologiju SpaceMax™, koja omogućava veći kapacitet punjenja sa ogromnih 11 kg u standardnom kućištu dubine od 600 mm. Ovo će svakako zvučati ohrabrujuće za zauzete domaćinstva sa djecom, posebno za one koji su naročito aktivni van kuće i akumuliraju više veša za pranje od prosjeka!

Tokom AI Wash ciklusa, pametni algoritmi analiziraju svaku tkaninu i prilagođavaju ciklus pranja kako bi postigli najbolje rezultate sa minimalnom potrošnjom energije i vode. Bez obzira da li perete osjetljive tkanine ili teške materijale, ove pametne mašine za pranje će se prilagoditi vašim potrebama i dati izvanredne rezultate svaki put. 

bespoke ai ves masina

„Saradnja sa filmom „U mojoj glavi 2“ u produkciji kompanija Disney i Pixar je predstavljala pravo osvježenje jer smo mogli da smislimo nove načine da ispričamo priču. Nastavićemo da predstavljamo prednosti nove Bespoke AI linije veš mašina koje korisnicima pomažu da vode računa o različitim emocijama“, izjavila je Džini Jang, potpredsjednica kompanije Samsung Electronics.

 U okviru saradnje sa filmom „U mojoj glavi 2“ kompanija Disney i Pixar će također biti prikazane zabavne scene u vodećim svjetskim prodavnicama.

U iščekivanju svjetske premijere filma „U mojoj glavi 2“ u bioskopima 14. juna, video za kampanju se može pogledati na Samsung YouTube, Instagram, Tiktok i Fejsbuk kanalima. 

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, uređaja za domaćinstvo, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, poluvodiča i LED rješenja te pruža potpuno povezano iskustvo kroz svoj SmartThings ekosistem i otvorenu saradnju s partnerima. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

O filmu „U mojoj glavi 2“ 

Animirani film „U mojoj glavi 2“ u produkciji kompanija Disney i Pixar se vraća u um novopečene tinejdžerke Rajli u trenutku kada glavna komanda iznenada počne da se ruši da bi napravila mjesta za nešto potpuno neočekivano: nove emocije. Radost, Tuga, Bijes, Strah i Gađenje, koje dugo vode uspješnu operaciju na svim nivoima, ne znaju šta da misle kada se pojave Anksioznost, Zavist, Dosada i Stid. Glasove su pozajmili Ejmi Peler, Maja Houk, Kensington Tolman, Lajza Lapira, Toni Hejl, Luis Blek, Filis Smit, Ajo Edebiri, Lilimar, Grejs Lu, Sumeja Nuridin-Grin, Adel Egzarhopulos, Dajana Lejn, Kajl Maklohlan, Pol Volter Hauzer i Ivet Nikol Braun. Režiju potpisuje Kelsi Men, producent je Mark Nilsen, a izvršni producenti Pit Dokter, Džonas Rivera i Den Skenlon. Scenaristi su Meg Lefov i Dejv Holstajn po priči Mena i Lefove. Muziku je komponovala Andrea Decmen, a film dolazi u bioskope 14. juna 2024. godine.