Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sajam informacijskih tehnologija

Treće izdanje sajma “IT Reboot” počinje u srijedu u Travniku

it reboot
Foto: IT Reboot

Treći “IT Reboot” u Travnik dovodi regionalno popularne IT stručnjake, ekskluzivnu konferenciju, interaktivne panel diskusije, predavanja lidera u IT industriji, expo i gaming zonu, Kids Reboot corner, te Reboot challenge, TikTok i Instagram izazove za koje je osiguran nagradni fond u iznosu do 15.000 KM

U Travniku će se od od 15. do 17. novembra održati treći sajam informacijskih tehnologija “IT Reboot”.

“IT Reboot” je prvi sajam informacijskih tehnologija ovog tipa u BiH koji se organizira s ciljem kreiranja preduvjeta za razvoj IT industrije, ne samo u Travniku, već i u cijeloj BiH, saopćili su organizatori.

Treći “IT Reboot” u Travnik dovodi regionalno popularne IT stručnjake, ekskluzivnu konferenciju, interaktivne panel diskusije, predavanja lidera u IT industriji, expo i gaming zonu, Kids Reboot corner, te Reboot challenge, TikTok i Instagram izazove za koje je osiguran nagradni fond u iznosu do 15.000 KM.

“Ove godine sajam promiče poduzetništvo žena i aspekte primjene umjetne inteligencije. Neka od regionalno utjecajnijih imena u svijetu informatičkih tehnologija i ekonomije će se pojaviti kao govornici na IT Reboot. Svoje priče, između ostalih, ispričat će Emina Ganić, Nemanja Antić, Svetlana Cenić, te brojni drugi vrhunski predavači”, otkrili su neke od sudionika.

Sajam se ove godine održava u Srednjoškolskom centru “Travnik”.

it reboot
Foto: IT Reboot