Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"tesla"

Vozači Cybertrucka frustrirani, on nema ni mjesto za rezervni točak

cybertruck
FOTO: Tesla

Ovo je veliki neuspjeh Cybertruck i stvarno sam razočaran. Spremište ispod teretnog prostora je jadno

Teslin Cybertruck željno su iščekivali mnogi automobilski entuzijasti čak i prije njegovog izlaska u novembru prošle godine. Ali čini se da možda sve nije kao što su željeli.

Naime, brojni su se vlasnici na društvenim mrežama žalili na ono što u najboljem slučaju smatraju pogrešnim korakom, ali možda i potpunim neuspjehom ovog vozila. Izvršni direktor Tesle Elon Musk ranije je hvalio Cybertruck i rekao da je “bolji pick-up od pick-upa, a istovremeno i bolji sportski automobil od sportskog automobila”.

Pa, barem bi nekoliko korisnika X-a moglo proturječiti Musku u njegovoj tvrdnji, tvrdi portal Unilad, jer žalili su se na – u usporedbi s konkurencijom – loš prostor u prtljažniku i nedostatak rezervne gume. Tačnije, ona se može nadoplatiti 1.250 USD te voziti u teretnom prostoru jer u spremište ispod njega ne može stati.

“Ovo je veliki neuspjeh Cybertrucka i stvarno sam razočaran. Spremište ispod teretnog prostora je jadno, odnosno nikakve veličine s obzirom na to koliko je vozilo veliko i da je Tesla dizajnirao automobil od nule”, napisao je jedan korisnik X-a.

“Svaki pick-up ima spremište za rezervnu gumu koja ne utiče na teretni prostor. Rivian može smjestiti rezervni točak pune veličine + alat za mijenjanje + uvlačeći pokrov u teretni prostor.”

“Želim da se cijeli teretni prostor može iskoristiti za šator, spavanje, potrepštine za kampiranje, teret, terenski bicikl itd. To je moguće kod svakog drugog pick-upa”, nastavio je.

Dok su neki korisnici tvrdili da ih to ne zabrinjava, a drugi se šalili da se korisnik jednostavno žalio na problem koji nije problem, nekoliko njih složilo se s pritužbama.

“Ne znam je li to ‘veliki’ neuspjeh, ali svakako jest neuspjeh. Kad bi Cybertruck stvarno trebao postati ozbiljan ‘radni’ kamion, siguran sam da bi se nekoliko stvari moralo promijeniti”, primijetio je jedan korisnik.